Donaties

Vrijgevigheid in het boeddhisme

Vrijgevigheid is al sinds de oudheid een wezenskenmerk van de boeddhistische traditie. Vandaag de dag hebben we nog steeds jullie hulp nodig om onze spirituele visie aan de wereld kenbaar te maken. Er zijn veel manieren waarop je ons kunt ondersteunen.

Hoe kun je doneren?

Kijk hier voor meer informatie over het maken van een donatie, of ga meteen naar het online donatieformulier.


De tempel in Lerab Ling

Lerab Ling, wat letterlijk “Heiligdom van verlichte actie” betekent, is een plaats van vrede, contemplatie en studie, mooi gelegen op de toppen van de heuvels in zuid Frankrijk. De tempel in Lerab Ling is de thuisbasis van het wereldwijde Rigpa studie- en beoefeningsprogramma dat geworteld is in het aloude Tibetaanse boeddhistische onderricht, waarin diepzinnige methodes geboden worden voor het ontdekken van de ware natuur van onze geest, die de staat van lijden en verwarring ontstijgt.
Meer informatie

Veiligstellen van Rigpa’s erfenis en overdrachtslijn

Al meer dan 40 jaar hebben Rigpa-studenten het voorrecht om onderricht en inwijdingen te mogen ontvangen van grote Tibetaanse meesters. Het is onze diepste wens dit te kunnen voortzetten. Het Veiligstellen van Rigpa’s Erfenis en Overdrachtslijn is een initiatief van Rigpa om ervoor te zorgen dat ons unieke spirituele erfgoed alle steun krijgt die nodig is.

Bouw van de tempel in Dzogchen Beara

Sinds 2009 wordt er in Dzogchen Beara in Ierland gebouwd aan een tempel. Door een donatie te maken, maak je een persoonlijke connectie met dit project.
Meer informatie

Het onderricht in je testament gedenken

Al sinds het verre verleden worden de grote boeddhistische meesters en hun kloosters, studiecentra, retraitecentra, en publicaties vrijwel uitsluitend ondersteund door de vriendelijkheid en vrijgevigheid van hun studenten en weldoeners. Deze geest van vrijgevigheid is een kenmerkende eigenschap van de boeddhistische traditie en dit gebruik wordt tot op de dag van vandaag voortgezet. Om het boeddhistische onderricht te laten bloeien en ook toekomstige generaties ten goede te laten komen, is jouw bijdrage dringend nodig.