Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting

dinsdagavond 19.30 - 21.30 | 12 en 26 september | Rigpa-centrum Groningen

Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting (Groningen)

In het najaar zijn er in Groningen nog twee bijeenkomsten op dinsdagavond 12 en 26 september van de cursus Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting. Deze cursus laat ons zien hoe we alles, wat we meemaken, kunnen gebruiken voor het welzijn van onszelf en anderen. Oudere en nieuwere studenten kunnen inspiratie vinden om de lessen toe te passen in hun leven.

Je kunt deze cursus volgen in een groep op het meditatiecentrum van Rigpa in Groningen, maar als je lid bent van Rigpa kun je het ook zelfstandig online volgen.

De cursus is onderdeel van Het Alomvattende Pad, een doorgaand interactief programma voor de wereldwijde Rigpa-Sangha en omvat studie, reflectie en meditatie.

Een speciaal kenmerk van het Alomvattende Pad (AOP) zijn video’s met onderricht dat door verschillende boeddhistische leraren aan de Rigpa-Sangha gegeven is, inclusief onderricht door Sogyal Rinpoche.

Laden Evenementen

Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting (Groningen)

We bestuderen de boeddhistische tekst Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting van Dodrupchen Jikmé Tenpé Nyima. Hoewel deze tekst in de 19e eeuw geschreven is, is hij nog steeds heel relevant!

Je kunt deze tweewekelijkse cursus volgen in een groep op het meditatie-centrum van Rigpa in Groningen, maar als je lid bent van Rigpa kun je het ook zelfstandig online volgen.
Data: 12 en 26 september
Tijden: 19.30 - 21.45 uur

Gegevens

Datum:
26 september 2023
Tijd:
19:30 - 21:45