Lijden en geluk omzetten in verlichting

.

Lijden en Geluk Omzetten in Verlichting

Hoewel de tekst Lijden en geluk omzetten in verlichting van Dodrupchen Jikmé Tenpé Nyima in de 19e eeuw geschreven is, is hij nog steeds heel relevant!
Wat er ook in ons leven gebeurt, geluk of lijden, dit buitengewone onderricht laat ons zien hoe we alles kunnen transformeren en gebruiken voor het welzijn van onszelf en anderen. Oudere en nieuwere studenten zullen inspiratie vinden om deze tekst toe te passen in hun leven.

Deze cursus is deel van het Mahayana-pad van Rigpa’s studie- en beoefeningsprogramma. Als je mee wilt doen, is het belangrijk dat je enige kennis hebt van de drie yana’s en een basis in meditatie en compassiebeoefening.

Je kunt deze cursus volgen in een groep, maar als je lid bent van Rigpa kun je het ook online zelf in je eentje volgen.

Lijden en geluk omzetten in verlichting is onderdeel van Het alomvattende pad, een doorgaand interactief programma voor de wereldwijde Rigpa-sangha en omvat studie, meditatie en zelfreflectie. Een speciaal kenmerk van Het alomvattende pad zijn video’s met onderricht dat door verschillende boeddhistische leraren aan de Rigpa-sangha gegeven is, inclusief onderricht door Sogyal Rinpoche.

Laden Evenementen

Lijden en geluk omzetten in verlichting

We bestuderen de boeddhistische tekst 'Lijden en geluk omzetten in verlichting' van Dodrupchen Jikmé Tenpé Nyima. Hoewel deze tekst in de 19e eeuw geschreven is, is hij nog steeds heel relevant!

Gegevens

Datum:
13 maart 2023
Tijd:
17:30 - 19:45

Dit evenement is voor leden, login om je aan te melden