Online workshop - Schrijf je levenstestament!

Deze tweedaagse online workshop is praktisch ingericht en geschikt voor alle Rigpa-studenten die hun levenstestament willen schrijven en afmaken. Met essentiële punten uit het bardo-onderricht en geleide reflecties nemen we de tijd om onze eigen spirituele wensen te verhelderen en op te schrijven.

Neem de tijd voor het maken van je levenstestament!

Het maken van een levenstestament is zowel een nuttige als een reflectieve bezigheid. We weten niet wanneer we zullen sterven en het is belangrijk om wensen en regelingen opgeschreven te hebben, juist ook als we onverwacht vroeg door een ongeval of ziekte bewusteloos zouden raken of sterven. Tevens is nadenken over de dood een van de belangrijkste manieren om onze ontwikkeling op het spirituele pad te bevorderen. Met essentiële punten uit het bardo-onderricht en geleide reflecties nemen we de tijd om onze eigen spirituele wensen te verhelderen.

De online workshop is praktisch ingericht en bestaat uit twee sessies; geschikt voor alle Rigpa-studenten die hun levenstestament willen schrijven of afmaken.

Op de eerste dag zullen we stilstaan bij onze persoonlijke aspiratie voor het moment van sterven en onze spirituele wensen voor de periode daaraan voorafgaand. De tweede dag gaat over onze wensen voor het moment van sterven en de periode daarna tot aan de uitvaart.

Als je eerder deze workshop gevolgd hebt dan ben je ook welkom om nogmaals mee te doen om je levenstestament verder af te maken.

De workshop wordt gegeven door Annie Birken en Coobke Peyrot.

  • Plaats: online via Zoom
  • Tijd: van 10.30-14.30 u. (beide dagen) 
  • Zondag 22 september en 6 oktober

Graag van tevoren aanmelden, dan kunnen we je laten weten wat je nodig hebt tijdens de workshop.

Laden Evenementen

Online workshop – Schrijf je levenstestament! (voor leden)

Gegevens

Datum:
september 22
Tijd:
10:30 - 14:30

Dit evenement is voor leden, login om je aan te melden