Online workshop: schrijf je levenstestament!

Een twee-daagse workshop voor Rigpa-studenten die hun levenstestament willen schrijven of afmaken

Neem de tijd voor het maken van je levenstestament!

Het maken van een levenstestament is zowel een nuttige als een reflectieve bezigheid. We weten niet wanneer we zullen sterven en het is belangrijk om wensen en regelingen opgeschreven te hebben, juist ook als we onverwacht vroeg door een ongeval of ziekte bewusteloos zouden raken of sterven. Tevens is nadenken over de dood een van de belangrijkste manieren om onze ontwikkeling op het spirituele pad te bevorderen.Met essentiële punten uit het bardo-onderricht en geleide reflecties nemen we de tijd om onze eigen spirituele wensen te verhelderen.
De online workshop is praktisch ingericht en bestaat uit twee korte dagen; geschikt voor alle Rigpa-studenten die hun levenstestament willen schrijven én afmaken.

Op de eerste dag zullen we stilstaan bij onze persoonlijke aspiratie voor het moment van sterven en onze spirituele wensen voor de periode daaraan voorafgaand. De tweede dag gaat over onze wensen voor het moment van sterven en de periode daarna tot aan de uitvaart.

De workshop wordt gegeven door Annie Birken, Coobke Peyrot en Willemien Manschot.

Data: zondagen 12 maart en 2 april
Plaats: Online via Zoom
Tijd: van 10.30-14.30 (beide dagen)
Graag van tevoren aanmelden, dan kunnen we je laten weten wat je nodig hebt tijdens de workshop.

Laden Evenementen

Online workshop Schrijf je levenstestament!

Deze twee-daagse online workshop is praktisch ingericht en geschikt voor alle Rigpa-studenten die hun levenstestament willen schrijven of afmaken. Met essentiële punten uit het bardo-onderricht en geleide reflecties nemen we de tijd om onze eigen spirituele wensen te verhelderen en op te schrijven.

Gegevens

Datum:
12 maart 2023
Tijd:
09:30 - 13:30