Tendrel Nyesel Beoefendag 15 april

Zaterdag 15 april | 10.00 uur - 21.15 uur

Laden Evenementen

Tendrel Nyesel Beoefendag

Het wordt een bijzondere dag, de Tendrel Nyesel Beoefendag op 15 april.

Doordat we de tsok in de avond streamen kunnen we overdag vier Tendrel Nyesel sessies houden.
Binnen die sessies is ruime afwisseling. Een sessie zullen we samen beoefenen met Sogyal Rinpoche. Bij een sessie is er uitleg van de tekst in het Nederlands en er is een sessie met uitleg door Sogyal Rinpoche. Daarnaast zijn er ook sessies met veel accumulatie.
Met de opbouw die er in deze dag zit, kan het voor sanghaleden die niet veel ervaring hebben met de Tendrel Nyesel Beoefening een goede eerste stap zijn om ermee bekend te raken.
Voor deze beoefening is een bekrachtiging nodig. Sanghaleden zonder deze Guru Rinpoche bekrachtiging kunnen tijdens deze dag ook op een andere manier meedoen. Uitleg daarover wordt ter plaatse gegeven.
Dus, iedereen is van harte uitgenodigd om deze mooie dag mee te komen doen en om samen onze verdienste te vergroten. Laten we hierbij in gedachten houden wat Chagdud Khadro onlangs over het beoefenen van de Tendrel Nyesel door de Rigpa sangha zei: " .... So as these times are very serious and the threads are very serious, then to gather as the sangha in union and use this practice as a unity of Guru Rinpoche gathering all of the array of deities, Dakinis and Dharma protectors and lineage lamas - all I want to say is, I rejoice and and I think you should have confidence that the unity of this practice and the unity of the sangha practicing it will change interdependence in these degenerating times...."
De Treasury of Wisdom zegt:
' Tendrel Nyesel is een bijzondere beoefening voor het verwijderen, voorkomen, beschermen en transformeren van mogelijk alle schadelijke invloeden en conflicten. Tendrel Nyesel is zo een van de krachtigste beoefeningen om vrede en stabiliteit in de wereld te brengen.'

Graag herinneren wij je eraan dat iedereen ook kan delen in de verdienste door bij te dragen aan de tsok offering.
Je bent van harte uitgenodigd om via de website (rigpa.nl/donatie/donatieformulier/Donatie tsok) jouw bijdrage te doneren. Deze dag bidden we voor de wereldvrede, voor zieken, voor iedereen die hulp nodig heeft en voor overledenen. Je kunt namen met een enkele regel tekst doorgeven via:  jeroensmailing@gmail.com. Graag uiterlijk 12 april.

De dag is live in Amsterdam en via zoom te volgen.

Klik hier voor de zoomlink

 

Programma Tendrel Nyesel Beoefendag  - zaterdag 15 april 2023

10.00 - 10.40uur      Eight Noble Ones, Wang Du, Riwo Sangchö

10.45 - 11.45 uur     Korte Tendrel Nyesel    DVD  Sogyal Rinpoche

12.00 - 12.45 uur     Korte Tendrel Nyesel     live Nederlands

14.00 - 15.30 uur    Korte Tendrel Nyesel       live Nl met mikpa, Accumulatie

15.45 -17.00 uur         Korte Tendrel Nyesel     live Tib, Video SR, Accumulatie                  .

19.00 -  21.15 uur       Tsok streaming

Gegevens

Begin:
15 april 2023 @ 10:00
Einde:
16 april 2023 @ 21:15

Dit evenement is voor leden, login om je aan te melden