Hoe volg je binnen Rigpa een spirituele vriend

Een weekend met Sinsi Ong en (zondag op Zoom) Ian Ives

Hoe een leraar te volgen binnen Rigpa
Zoals in De woorden van mijn perfecte leraar staat is de enige manier om uit samsara te komen het volgen van een spirituele vriend. In het weekend van 24 en 25 juni onderzoeken we waarom deze bijzondere relatie cruciaal is voor ons pad en hoe we die relatie willen vormgeven.
Zeker in deze nieuwe tijd in Rigpa, na het overlijden van Sogyal Rinpoche, is dit voor ieder van ons een ontdekkingsreis. Gaan we op zoek naar een andere leraar? En hoe verhouden we ons bijvoorbeeld tot onze groep van senior teachers en teachers die nu binnen Rigpa bestaat?
Het weekend zal geleid worden door Sinsi Ong en op zondag zal Ian Ives aansluiten via Zoom.

Praktische gegevens

Dit weekend is onderdeel van de thuisretraite 2.0, maar vanwege het belangrijke en actuele onderwerp is het open voor alle Ngöndro- en Dzogchenmandala-studenten.

Data:
zaterdag 24 juni van 10 – 17 uur en
zondag 25 juni van 10 – 16 uur.
Je kan het weekend in het centrum van Amsterdam volgen of online aansluiten. De Zoomcode wordt kort voor het weekend verstuurd.

De kosten van het weekend zijn € 35 (deelnemers aan de thuisretraite kunnen gratis meedoen).
Als je geen deelnemer van de thuisretraite bent, is aanmelding verplicht. Je kunt je hier opgeven. Wel even inloggen op de aanmeldpagina.

Laden Evenementen

Weekend: Hoe volg je binnen Rigpa een spirituele vriend

Een weekend met Sinsi Ong en (op zondag via Zoom) Ian Ives. Zoals in De woorden van mijn perfecte leraar staat, is de enige manier om uit samsara te komen het volgen van een spirituele vriend.

Gegevens

Begin:
24 juni 2023
Einde:
25 juni 2023